RUS: Tradicija koja traje 20 godina

RUS: U našoj porodici strast i ljubav prema proizvodnji rakije datira još od 19-og vijeka kada su i naši pradjedovi pekli rakiju i prenosili staru tradiciju.

Slika

RUS: Sve je počelo 1860

RUS: Svojim prepoznatljivim brendom i novim izgledom ambalaže lako ćete nasprepoynati i odabrati ukus koji je pripreman godinama iza nas. Time ćemo zajedno učiniti da se ta tradicija nastavi i prepustićemo se tome da naša rakija govori za nas i našu strast prema njoj koja datira još od 19-og vijeka. Svojim prepoznatljivim brendom i novim izgledom ambalaže lako ćete nasprepoynati i odabrati ukus koji je pripreman godinama iza nas. Time ćemo zajedno učiniti da se ta tradicija nastavi i prepustićemo se tome da naša rakija govori za nas i našu strast prema njoj koja datira još od 19-og vijeka. 

RUS: „Iz malih čašica u malim gutljajima osjetite tradiciju koju godinama čuvamo i prenosimo”.

RUS: Naš je posao da pratimo proces fermentacije kako bi dobili iz voća samo ono najbolje za našu rakiju. Time, dobijeni destilati odlaze u podrume kako bi dobili prepoznatljiv ukus tradicionalnog napitka. Burad u kome će se  zadržati destilat, dobiće njihovu aromu i ta kombinacija ukusa će stvoriti konačan proizvod. 

Slika
Slika

RUS: UKUSI KVALITETA

RUS: Spajanjem tradicije i modernih tehnologija za proizvodnju rakije, destilerija Monaco teži ka tome da održi i podigne kvalitet stare srpske tradicije proizvodnje domaće rakije. Sa svojim proizvodima destilerija Monaco je dokazala kvalitet i ispunila očekivanja čime je obezbjeđena sigurnost ispravnosti tradicionalnog pića. U budućnosti planiramo povećati kapacitete rada, otvaranje i put ka novim teritorijama van granice BiH, sa trenutnim uspjehom izvoza vrhunskog kvaliteta, proizvoda.

RUS: Destilerija Monako

RUS: Monaco destilerija nakon prvih uspjeha rakiju počinje da proizvodi u znatno većoj litraži u novim redizajniram flašama čime smo brendirali svoju ambalažu. Od početnih koraka prerasli smo u mnogo veću i savremeniju destileriju sa ciljem podizanja kvaltieta ukusa baš kako to nalaže naša tradicija. Pečenje rakije je dugotrajan proces, jer će pečena rakija ostati u drvenim buradima godinu dana pa tek onda biti spremna za dalje tržište i prodaju.

Slika